En shoppingfreak måste ju äta, vilken cool inredning i restaurangen

Var ute och shoppade som vanligt med min bästa väninna då vi båda började blii sugna på att gå på en liten cool mysig restaurang, klockan närmade sig ju sex så det var väl dags. Det som slog oss båda två var inredningen på restaurang Hallsénius, den var superfräsch och uppenbarligen helt ny.

Vi satte oss och tittade i menyn och bestämmer oss och en stilig man kommer fram och skall ta vår beställning. Jag berättade vad imponerade vi blev av inredningen och frågade vem som var inredningsarkitekt – ”Det hade vi ingen utan vi gjorde allting själva, det är jag som är ägaren och är tidigare inredare men sadlade om till restaurangägare fortsatte han”.

Efter ett tag kom han tillbaka med vår mat och hade med sig en broschyr från AZ Design som han räckte över till mig. Han berättade för oss att det var en av hans tidigare inredningsarbetskamrater som hade tipsat honom att leta efter sin inredning där då de skulle ha en massa läcker inredning och supercoola detaljer, inte bara till företag sa han. Vi tackade och smaskade i oss en underbar middag betalade och gick därifrån mätta och belåtna.

När jag kom hem så satte sig jag o min kille och kollade in hemsidan och kunde inte motstå att beställa lite ny  inredning från AZ Design, inte var det speciellt dyrt heller. Vi beställde det här, hoppas att leveransen nu är snabb.

Praktisk pall till hallen

Praktisk pall till hallen

En ny vardagsrumsmatta

En ny vardagsrumsmatta