Har fått ett nytt liv

Mitt nyårslöfte som jag bestämde mig för vilket säkert många med mig gjorde var att bestämma mig för att sluta röka. Beställde en elcigg innan årsskiftet för jag hade redan bestämt mig. Frågan är bara varför jag inte gjort detta tidigare och att just nyår skulle vara dagen då jag bestämde mig för detta, är ju egentligen ganska patetiskt. Har märkt att mitt flås och min hälsa blivit bra mycket bättre. Besöker nu för tiden gymmet flera dagar i veckan och är ute och tar powerwalks och springer en hel del vilket känns underbart gott.

En annan stor fördel som jag märkt av är att maten smakar betydligt bättre, min jacka och mina kläder luktar inte som en sopstation längre vilket är väldigt skönt. Klädälskare som jag är så har jag faktiskt skämts lite av just den anledningen. Måste bara ge alla rekommendationen att gå över till en elcigg för det fungerar fantastiskt bra. Det svåra var att välja rätt styrka på nikotintillsatsen då den första jag provade var alldeles för stark och rev mig i halsen, trodde att jag skulle behöva så stark men det var uppenbarligen inte alls nödvändigt. Jag bytte från 14Mg till 3 vilket passade mig perfekt och sedan smakar det ju mycket bättre, använder björnbärssmak vilket är betydligt godare är nikotinsmaken.

Nu är det alldeles strax att byta om till joggingkläder och ge sig ut lite hurtigt i spåret för att sedan möta upp mina väninnor för lite shopping eller i alla fall lite fönstershopping. Vet väl ändå hur detta slutar, garanterat kommer jag hem med lite nya kläder 🙂