Kanske får ut en egen kollektion

Jag har under en ganska lång tid skissat och planerat en egen klädkollektion och igår var det en nervpirrande dag.
Träffade ett modehus igår för att visa upp mina tankar och idéer. Kan dessvärre inte i dagsläget berätta om vilka det är eftersom inget ännu är bestämt men kan ju i alla fall säga att reaktionerna var väldigt positiva.

Jag kom till deras kontor och träffade min kontaktperson och blev helt hänförd av deras fräscha kontor och inredning.
Vi tog en kopp kaffe och började småprata om lite av varje och jag berömde deras snygga inredning och då berättade hon att det var en helt ny inredning sedan två veckor tillbaka.
Dom hade spenderat mycket tid på att planera och letat på nätet efter sådan inredning som skulle passa just dom och hon berättade att de hittat en hemsida som var azdesign.se vilka jag aldrig hade hört talas om.

Då kom deras VD in på kontoret och jag blev presenterad för henne och vi tog våra kaffekoppar och gick in i deras konferensrum, jösses vad snyggt det var. Deras VD berättade att dom på Azdesign hade även ett stort utbud av konferensbord och det måste jag ju säga att just detta stack ut i mängden.
Vi satte oss ner och jag började visa min kollektion och berättade om vilka influenser jag hade när jag planerade detta och visade plagg för plagg och jag såg hur de successivt blev mer och mer intresserade av det som dom såg.

Nu är det väl bara att avvakta lite och låta dom svälja det som dom såg och får hoppas att detta går i lås, hade ju varit fantastiskt om detta går i lås, lite nervös är man ju ändå, oavsett utgång.