Klä dig för säsongen

Denna plötsliga kyla och regnet gör ju att livet känns som skittrist men jag har spännande projekt Klä dig för säsongensom kommer att starta upp snart och det gör att jag känner mig mycket gladare. Även om det bara en är en dryg månad kvar till Halloween, en dag som jag har älskat sedan jag var en liten tjej så är ju mörkret över oss redan.

Dagens outfit tog jag på mig på grund av färgen på kavajen. Min kavaj matchar ju löven på träden och hur coolt är inte det? Jag bestämde mig för att styla kavajen med ett par beskurna tighta jeans och en vit topp. På mina fötter är jag är klädd i ett par sandaler och jag vet att det är meningslöst att bära sandaler när jag pratar om kallt men jag lovar att denna dagen var mycket varmare. Jag ville ha sandaler eftersom vädret var trevlig och jag är säker på att det var sista chansen att bära dem innan man måste gömma dem i garderoben tills nästa vår.

Som tillbehör är jag klädd i en enkel svart väska och de coolaste solglasögon någonsin. Dom är ett par kattögon-solglasögon och de är enastående. Jag älskar dem! Till sist, jag har ändrat mitt iPhoneskal och nu är jag bär detta med en badass 3D-hund motiv. Den har även en piercing i nosen, bild kommer senare.