Lager på lager

Vädret verkar bli kallare och kallare nu är vi gått in i December månad. Jag kan inte tro Oktober är redan över. Lager på lagerTiden flyger definitivt  iväg… Dagens outfit är en mer lämplig nu på vintern även om den som som idag är ett gränsfall men det är ju ändock ganska milt för årstiden ju.

Jag bestämde mig för att vagel några randiga byxor med en överdimensionerad mörkröd tröja. Du vet redan hur mycket jag gillar den här färgen denna säsongen och du ska få se det mycket från och med nu. Jag älskar den för den är ju superlång och har snygga slitsar på sidorna. Jag vet att båda plaggen är riktigt stora och överdimensionerade men jag gillar den avslappnade baggylooken. På mina fötter gick jag i några svarta skor med stor klack och avslutade outfiten med en svart fuskpäls och det är ju så mysigt … Vad tror du?