Långa gardiner

Skall det vara så svårt att hitta snygga gardiner som inte är ”standardlånga”. Har flyttat in i min nya lägenhet för tre månader sedan med Gardinerhögt i tak (nästan 5 meter) och kakelugnar i en nyrenoverad fastighet som är byggd i början av 1800-talet.

Lägenheten är enormt fräsch och fönsterna är många och höga och det ser inte så snyggt ut utan gardiner, lite naket helt enkelt. jag är lite sån att jag dessutom gärna byter ut mina gardiner baserat på årstid. Vill ha lite mörkare på sommaren och ljusa skiriga på vintern för att släppa in så mycket ljus som möjligt när det är mörkt och trist. Har varit runt i alla butiker jag kunnat tänka mig men det enda man ser är dessa standardlängder.

Tänkte att jag skulle beställa tyger i metervara och lämna in till en skräddare (sy är inte min starka sida) och surfade runt lite, vips så blev jag förvånad över att hitta en gardinaffär som inte funnits i sökresultaten förut och tro mig, jag har letat efter ett företag som erbjuder måttanpassade gardiner. Hemsidan heter http://www.uniggardin.se/ där jag precis beställt 10 längder med olika gardiner nu inför sommaren efter att jag fått hem provtyger och kommer att beställa vintergardiner där senare i höst.

Hoppas att ni andra som har samma problem kan bli hjälpta av mitt fynd.