Min ultimata favorit outfit

Om jag gjorde en lista över mina favoritplagg skulle det definitivt vara en khaki parka och skinnbyxor. kläderDet bästa är att allt jag bär är från två av mina favoritmärken, Vince och Current Elliott. De båda har sådana coola detaljer med bästa passformen. Till exempel dennaa parka (som också finns i västversion) är så lysande det gör ont. Jag älskar den så mycket att jag kommer att bära den under hela året, i höst med ett klädskikt under eller på sommaren som lite skydd för kyliga nätter. Byxor är stretchiga och med zipdetaljer men den bästa delen är ombretröjan som jag fyndade på en stor rea… jag faktiskt beställde den men jag har trodde aldrig att den skulle vara så himla mjuk. Ok jag måste sluta beskriva varje enskild sak som jag har på mig, men jag ärligt talat kan jag inte hålla mig.
Iaf, jag kom precis tillbaka från Guadalajara, Mexiko, där jag gick med min mamma att upptäcka Casa Noble och lära sig om hur de gör tequila. Min månad är så upptagen eftersom jag kommer att resa väldigt mycket. Nästa stopp är Cancun och sedan ska jag till Miami för Art Basel. Curacao för en vecka och slutligen Peru till jul! Hoppas ni är alla har en trevlig vecka!