Sneakers och kjol

Jag har velat ha ett par 80-tals sneakers sedan länge… jag är förvånad över att jag inte ens äger ett par så när jag hittade Sneakersdessa så sa jag bokstavligen till mig själv ”det är väl på tiden”. Jag har mestadels svarta skor men när det gäller färgade som jag går i allmänhet är de röda eller silverfärgade eftersom det är de vanliga färgerna jag bär på mina kläder. Dessa REEBOK x Face Stockholm är klassiker och är så bekväma och perfekta för att krydda upp någon tillfälligt laidback outfit och blir mina ultimata sneakers för helgerna om du frågar mig. Jag parade ihop dem med en vintage tröja som var perfekt till looken med  80-talsvibbar. Jag kände mig som en aerobicinstruktör men jag är så kär i looken!

KlänningDen här kjolen ger mig liv just nu. Det är en perfekt lillen svart kjol med både en tuff stil men ger samtidigt en gullig vibe. Jag älskar veck och dubbar (bokstavligen alla kjolar i min garderob är veckade och med dubbade bitar) så jag dör när ett plagg har båda tillsammans. Nitarna i den här kjolen är mellan vecken som visar sig när du går och det ser så himla läckert ut. Det bästa är att det kan bäras på olika sätt och är en  bra investering. De är såna här designer med en klassiskt och elegant look som tilltalar mig.
Ändåtänkte tänkte jag på detta häromdagen … om jag var tvungen att välja en karaktäristisk outfit att bära för resten av mitt liv, vilka kläder skulle jag välja? Jag anser att detta skulle vara dettta. En mini svart kjol, snygga skor och knästrumpor, jag älskar det. Har du någonsin tänkt på detta?