Svart Bomberjacka – vill ha

Jag vill börja veckan med typ av en sportigt chic outfit som hade varit perfekt för en Bomberjackaavslappnad måndag när man bara inte vill lägga så mycket ansträngning på sin outfit. Hittade denna svarta bomberjackan som har varit trend ett tag nu och jag äntligen har jag bestämt mig för att försöka hitta något liknande.

Du kan klä upp dem med en klänning och klackar för en avslappnad chic look men man kan samtidigt ha den för att satsa på en mer sportig och avslappnad outfit. Här är den stylad med några svarta byxor med en vit grundläggande blus och bomberjackan ovanpå. På hennes fötter ser det ut att vara ett par Adidas Superstar och med en tillhörande snygg mörkgrön metallicväska.

Eftersom looken är lite mörk tycker jag att det borde vara någoon liten färgklilck, exempelvis kanske byta ut den vita blusen mot något orangerött eller som hon gjort med sina röda läppar för att lägga till lite popighet med färg.  Vad tycker du om utseendet?